Sportiskās tradīcijas

Eiropas Tālmācības vidusskolai gadu gaitā izveidojušās vairākas tradīcijas. Viena no tām ir aktīva dalība Rimi Rīgas maratonā, kurā piedalās ne tikai mūsu skolas administrācija, pedagogi, bet arī mūsu izglītojamie!

Pirmo reizi skola startēja maratonā jau savā otrajā pastāvēšanas gadā - tālajā 2015.gadā. Saulīte, sportiskais gars un mūsu pārliecība par veselīga dzīves veida uzturēšanu darīja savu un skrējām arī nākamajā gadā. 
Nemanāmi, reģistrācija dalībai maratonā kļuva par neatņemamu mūsu skolas darbiņu - katru gadu jau rudens pusē aktīvi aicinājām arī skolas izglītojamos pieņemt izaicinājumu un noskriet kopā ar mums 6km distanci mācību gada izskaņā, maijā. 
Ar katru gadu mūsu komanda arī auga, mūsu studentiem bija vēlme skriet ne tikai 6km ar mums, bet arī garākas distances - 10km un arī 21km! 
Eiropas Tālmācības vidusskola ir vienmēr arī gatava atbalstīt izglītojamos viņu iecerēs! Tādējādi, 2017.gadā nelielā komandā devāmies uz Stipro skrējienu.
Ja arī Tu vēlies skriet kopā ar mums (pat ja esi jau mūsu absolvents) - raksti un nodrošināsim Tev savu starta numuru! 


Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk