Programmas - kura ir Tava īstā?

Spēkā stājoties jaunajam mācību standartam, Eiropas Tālmācības vidusskola laicīgi sāka gatavot savus izvēļu grozus jauniešiem un galvenā ideja – piedāvāt plašu klāstu ar mācību priekšmetiem jeb kursiem, lai ikkatrs varētu veikt izvēli savai nākotnei!

Šobrīd Eiropas Tālmācības vidusskola piedāvā izglītību divos posmos: pamatizglītība, 7.-9.klase, un vidējā izglītība 10.-12.klasē. 

Pamatizglītības programmās izglītojamajiem bez standarta programmas piedāvājam izvēlēties dažādas otrās svešvalodas – krievu, vācu vai franču valodu. Šajā mācību gadā arī sniedzam atbalstu Ukraiņu bērniem, tāpēc ir arī opcija izvēlēties apgūt ukraiņu valodu. 

Vidējā izglītībā gan jaunieši jau var spert pirmos soļus sava nākotnes darba lauciņa izvēlē, apgūstot tos kursus, kuri viņus interesē vai būs nepieciešami augstskolās.

Bez pamatkursiem (obligātie apgūstamie kursi optimālā līmenī), Eiropas Tālmācības vidusskola piedāvā apgūt šādus padziļinātos jeb augstākā līmeņa kursus:
*Sociālās zinātnes II
* Angļu valoda II
* Krievu valoda II
* Latviešu valoda un literatūra II
* Bioloģija II
* Ķīmija II
Papildus izglītojamie var izvēlēties turpināt apgūt dažādas otrās svešvalodas: krievu valoda (B1 vai B2 līmenī), vācu valodu (B1 līmenī), franču valodu (B1 līmenī). 

Tostarp, jaunieši var izvēlēties arī specializētos kursus:
* Digitālais dizains
* Uzņēmējdarbības pamati (ar iespēju darboties Junior Achievement Latvia programmās) 
*Trešā svešvaloda – Vācu vai Franču valodaTie nav obligāti, bet ja ir vēlme iegūt iemaņas digitālajā dizainā vai uzņēmējdarbībā, kā arī apgūt kādu trešo svešvalodu no nulles: lieliska izvēle! 

Kā tad kombinēt savu programmu? ETV piedāvā jau gatavus izvēļu grozus, kas ir sabalansēti, pirmkārt, no slodzes viedokļa atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem un, otrkārt, atvieglos izpratni par apgūstamo priekšmetu apjomu un centralizēto eksāmenu izvēli. Tāpēc ETV programmas piedāvā jau gatavos komplektos:
* Vispārizglītojošais virziens: iesakām jauniešiem, kuriem ir plašs interešu loks un kuri vēl nav veikuši konkrētu izvēli turpmākām studijām.
* Dabaszinātņu virziens: interesē medicīna, farmācija, veterinārija, sabiedrības veselība? Šī būs Tava programma!
* Valodu virziens: filoloģija ir tavs lauciņš? Izvēlies šo virzienu! 
* Uznēmējdarbības virziens: plāno nākotnē strādāt uzņēmējdarbības sfērā? Plāno atvērt savu uzņēmumu? Šeit atradīsi atbildes! 

Lai gan vienmēr aicinām izglītojamos un vecākus laicīgi plānot savas mācību gaitas un iestāties līdz 1.septembrim, uzņemšana Eiropas Tālmācības vidusskolā notiek visu mācību gadu! Tāpēc, ja esi tomēr izlēmis skolu mainīt vai ir citi apstākļi, kāpēc jāmaina skola: ETV vari iestāties arī oktobrī, decembrī vai pat februārī! 

 

Šī vietne saglabā tikai datus ko apmeklētāji ievada kontaktformās. No analītiskajām (neobligātajām) sīkdatnēm (cookies) vietne izmanto pastāvīgās sīkdatnes mārketingam un anonīmai apmeklējuma statistikai no Google Analytics - uzzināt vairāk